Idioma | Language

 Català       
      

Butlletí Informatiu

Si voleu rebre el nostre butlletí sobre el Caucas i la Federació Russa, ompliu el següent formulari
QUI SOM? PDF Imprimeix Correu electrònic
Dijous, 15 de febrer de 2007 03:04

 Logo de la LligaLa lliga dels Drets dels Pobles és una entitat amb 30 anys d'experiència en el món de la cooperació al desenvolupament i la sensibilització. A finals de 2005 vam iniciar la campanya  "Txetxènia, trenquem el silenci" amb l'objectiu de denunciar i sensibilitzar la ciutadania de Catalunya sobre aquest conflicte oblidat del Caucas Nord.

En aquesta pàgina web trobareu notícies recents sobre la situació a Txetxènia i a d'altres repúbliques nordcaucàsiques, informació difícil de trobar en els mitjans de comunicació del nostre país. També hi trobareu una extensa documentació sobre la regió, especialment en referència al conflicte armat que s'hi viu i a les vulneracions dels drets humans que s'hi cometen.

La campanya també compta amb una exposició fotogràfica que itinera per Catalunya, acompanyada de conferències, projeccions de documentals, etc.

Hem publicat alguns llibres que aprofundeixen sobre el conflicte, que trobareu a l'apartat Publicacions d'aquesta web.  I finalment, mencionar que estem treballant amb d'altres entitats i organitzacions nacionals i internacionals en una tasca d'incidència política i també per la realització d'accions urgents puntuals.


Última actualització